Over deze site2018-10-29T14:44:17+00:00

Over Bijbel voor Beginners

Deze site is opgericht door Robbert Dam. Al een tijdje maakt hij video’s met verhalen van mensen die Jezus hebben gevonden. Vroeger las hij al veel boeken met prachtige verhalen over hoe God ingrijpt in het leven van mensen en Hij ze uit een slecht en duister leven op een nieuwe weg brengt. Vaak gebeurden er daarbij onverklaarbare dingen, waardoor mensen er niet meer omheen kunnen: ik moet bij Jezus zijn! Hij kan me redden!

Nadat hij vaak mensen had horen zeggen: ‘Ik was verbaasd wat er in de Bijbel stond. Ik dacht de Bijbel te kennen, maar ik had alleen maar over de Bijbel gehoord. Zelf had ik het boek nooit gelezen.’ kreeg hij het idee om een poging te wagen meer mensen aan het lezen te krijgen. En ze dan een beetje op weg te helpen.

Als je meer wilt weten over zijn verhaal dan kun je daarover lezen op zijn blog.

Visie

We breng deze site en videos via het advertentieplatform van Facebook onder de aandacht. We maken daarbij gebruik van de mogelijkheid die Facebook biedt om heel gerichte advertenties te plaatsen. Zo kunnen we adverteren met korte videos en teksten in bijvoorbeeld de doelgroepen ‘new age’, ‘boeddhisme’. We willen ons in eerste instantie vooral richten op deze groepen, omdat we zien dat daar veel oprechte en zoekende mensen zijn. Helaas gaat daar erg veel misinformatie rond over Jezus en de Bijbel, dus via deze site willen we graag deze groep aanmoedigen zelf op onderzoek uit te gaan in de Bijbel. Maar natuurlijk zijn er legio andere groepen voor wie het goed zou zijn de Bijbel te lezen – eigenlijk gewoon iedereen 🙂

Als je wilt helpen met het verspreiden van deze advertenties, klik dan hier voor meer informatie.